• Zapisy dzieci do szkoły, przedszkola

• OGŁOSZENIE !!!

DYREKTOR SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. MARSZAŁKA JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO W CZERWONEM

OGŁASZA NABÓR NA ROK SZKOLNY 2022/2023.

1.            DZIECI 3, 4, 5 i 6 LETNICH DO ODDZIAŁÓW PRZEDSZKOLNYCH - WNIOSKI NALEŻY ZŁOŻYĆ DO 25 MARCA 2022 R.

2.             DO KLASY I - WNIOSKI NALEŻY ZŁOŻYĆ DO 25 MARCA 2022 R.

WSZELKIE INFORMACJE MOŻNA UZYSKAĆ NA STRONIE INTERNETOWEJ SZKOŁY (SPCZERWONE.EDUPAGE.ORG) LUB BEZPOŚREDNIO W BUDYNKU PRZEDSZKOLA, SZKOŁY LUB POD NR TEL. 86 278 27 37.

KARTY ZAPISU DO POBRANIA NA STRONIE INTERNETOWEJ  SZKOŁY LUB U PAŃ PRZEDSZKOLANEK !!!

• Nowy rok szkolny 2019/2020

• Informujemy, że rok szkolny w Szkole Podstawowej im. Marszałka Józefa Piłsudskiego rozpoczyna się 2 września o godzinie 9.00.

Zapraszamy uczniów i chętnych rodziców.